Nové knihy
Antikvariát
Novinky
O nás
Pro vydavatele a prodejce
Kontakt
Pro partnery
MENU
Nové knihy
Kuchařské knihy
Knihy pro profesionály
Autorské kuchařky
Česká kuchyně
Zahraniční kuchyně
Maso,drůbež, zvěřina
Etnické kuchyně
Zelenina
Koření/bylinky
Zdravá výživa a diety
Různé
Historické
Cizojazyčné knihy
Humorné
Cukrářské knihy
Dorty a cukroví
Dezerty
Odborné knihy
Management
Potravinářství
Slovníky a encyklopedie
Knihy o nápojích
Káva
Víno
Učebnice
Životopisy
Knihy o gastronomii
Odborné časopisy
Antikvariát
Kuchařské knihy
Knihy pro profesionály
Autorské kuchařky
Česká kuchyně
Zahraniční kuchyně
Maso,drůbež, zvěřina
Etnické kuchyně
Zelenina
Koření/bylinky
Zdravá výživa a diety
Různé
Historické
Cizojazyčné knihy
Humorné
Cukrářské knihy
Dorty a cukroví
Dezerty
Odborné knihy
Slovníky a encyklopedie
Knihy o nápojích
Káva
Víno
Učebnice
Životopisy
Knihy o gastronomii
Unikátní knihy
Novinky
O nás
Pro vydavatele a prodejce
Kontakt
Pro partnery
Kuchařské knihy
Knihy pro profesionály
Autorské kuchařky
Česká kuchyně
Zahraniční kuchyně
Maso,drůbež, zvěřina
Etnické kuchyně
Zelenina
Koření/bylinky
Zdravá výživa a diety
Různé
Historické
Cizojazyčné knihy
Humorné
Cukrářské knihy
Dorty a cukroví
Dezerty
Odborné knihy
Management
Potravinářství
Slovníky a encyklopedie
Knihy o nápojích
Káva
Víno
Učebnice
Životopisy
Knihy o gastronomii
Odborné časopisy
Naši partneři
Larousse Gastronomique
Encyklopedie gastronomických pojmů, událostí i osobností
Nejrozsáhlejší kulinářská encyklopedie, která je vydávána již od roku 1938 a neměla by chybět v žádné kuchařské knihovně. Nyní rozšířena o 900 nových fotografií a 85 životopisů nejznámějších osobností gastronomie.Kniha je v anglickém jazyce, k dostání i v němčině a francouzštině.
Autor
kolektiv autorů
Vydavatel
Hamlyn
Počet stran
1152
Rok vydání
2009
Doporučená cena
2 402 Kč
Prodejce
www.nejlevnejsi-knihy.cz
Zakoupit knihu
123movie
O nás
Pro vydavatele a prodejce
Kontakt
Pro partnery